Benvingudes i benvinguts al weblog de Tribuna d’Educació!

La FPCEE Blanquerna té una trajectòria de 65 anys d’història al servei de l’educació superior com a evolució de l’Escola de Mestres Blanquerna i amb els trets diferenciadors de la seva singular proposta metodològica que s’emparen en el marc del concepte d’educació personalitzada.

El nostre objectiu principal és formar els professionals amb les competències i la flexibilitat que necessiten les societats d’avui i els contextos de les professions educatives, socials i de la salut. També formem persones a partir d’una proposta de formació integral, de qualitat i personalitzada, on prenen importància la formació humanística i també l’adquisició de competències personals com l’autonomia, la iniciativa, la responsabilitat, la capacitat de lideratge, la creativitat, el treball en equip, les habilitats comunicatives i expressives i les competències emocionals i socials.

La metodologia pròpia de Blanquerna es fonamenta en l’atenció personal, en la participació en seminaris (grups reduïts de 12-15 estudiants per cada professor), en l’apropament al mon professional i en l’aprenentatge basat en el rigor científic i en els valors del humanisme. Aquests trets ens caracteritzen i configuren el nostre mestratge, esdevenint la garantia d’una formació de qualitat.

En aquest sentit, el present espai pretén ser una nova finestra al món que permeti la reflexió i l’acompanyament professional des del lideratge de les diferents àrees dels estudis de magisteri de la Facultat, així com des de les diferents veus i mirades del fet educatiu. Alumnes de grau i postgrau, professors de diferents mòduls i matèries, experts de reconeguts prestigi en el sector educatiu, experiències solidàries i l’alumni de la FPCEE Blanquerna seran els veritables protagonistes d’aquest web anomenat Tribuna d’Educació.

Us convidem a compartir amb nosaltres aquesta nova aventura.

Fins aviat!

 

Dra. Àngels Geis Balagué

Director del grau d’Educació Infantil a la FPCEE Blanquerna-URL

Dra. Carme Flores

Directora del grau d’Educació Primària a la FPCEE Blanquerna-URL